• 0
    Cart

Bouwkundig zwembad

Bouwkundig foliebad

Heeft u specifieke wensen dan kiest u voor een bouwkundig bad. Op maat gemaakt precies zoals u het wilt hebben.  Eerst worden de contouren van het zwembad uitgegraven. Is de bodem gestort dan kunnen de wanden worden gebouwd. Dat kan door te metselen of door Isotone bouwstenen te gebruiken. Op de bodem en langs de wanden komt een scheidingsvlies. Daarna wordt folie aangebracht door de banen aan elkaar te lassen.

Ga voor kwaliteit

De betere zwembadbouwer zal kiezen voor de beste kwaliteit zoals een AFM-filterinstallatie om de groei van bacteriën tegen te gaan, de Alkorfolies voorzien van een extra beschermende accryllaag en een hoogwaardige pomp met variabel vermogen wat behoorlijk scheelt in energieverbruik. Kortom, laat u voor een aankoop van een zwembad altijd eerst goed informeren over de mogelijkheden.

Uw bouwkundig foliebad kan aangevuld worden met een veiligheidssysteem dat dienst doet als winterdekzeil, zomerdekzeil en haspel. De buizenafdekking blijft gedurende het hele jaar op zijn plaats en dient aan de eisen van de norm NF P 90-308 te voldoen.