• 0
    Cart

Houten bad

Gardipool, houten bad zwembadconcept

Gardipool, een uniek zwembadconcept dankzij jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf eindproduct. Alles in één hand. Het Gardipool concept biedt een kwaliteitszwembad dat esthetiek aan functionaliteit koppelt.

Superkwaliteit

Top of the bill is het unieke gebrevetteerde verbindingssysteem met zwaluwstaart. Dit verbindingssysteem is uitgerust met een roestvrije inox draadstang die uw zwembad niet alleen volledig demonteerbaar maakt, maar tevens het voordeel biedt de constructie altijd extra aan te kunnen spannen. Geen gevaarlijk uitstekende hoeken dankzij de zwaluwstaartverbindingen. Veiliger en kindvriendelijker kan niet. Op de basisstructuur worden rondom de extra dikke zwembadranden vastgeklikt. Deze zijn zodanig verstevigd dat men er zonder problemen op kan zitten of staan.

Esthetisch

Esthetisch door het mooie profiel dat zowel in de steunplanken als in de randen wordt geschaafd. Daarenboven mogen we aparte uitzicht van de zwaluwstaart niet vergeten.

Materialen en afmetingen

De basisstructuur bestaat uit dennenplanken van 45 mm en is altijd autoclaaf behandeld. De randen en de houten trap zijn afhankelijk van het model te kiezen uit behandelde den of tropisch hardhout. Dertien afmetingen en drie hoogtes (afhankelijk van het model 120, 133 en 146 cm) zijn verkrijgbaar binnen het Gardipool gamma.