• 0
    Cart

Types zwembaden

Voor iedereen een passend zwembad

Bouwkundig met blokken
Een origineel concept combineert het lage gewicht en de handelbaarheid van Styropor blokken met de stevigheid van beton. De Solidbric blokken zijn eenvoudig te stapelen en makkelijk op maat te maken waardoor bijna iedere vorm mogelijk is.

Na het plaatsen/stapelen van de blokken wordt er bewapening geplaatst in de blokken en worden deze volgestort met beton, waardoor een stevige constructie ontstaat. Na het storten worden de inbouwdelen aangebracht en de binnenzijde bekleed met vilt en vervolgens folie.

Bouwkundig Rockpool fiber cement
Vanaf 2019 zijn wij leverancier voor Nederland en België van de Rockpool fiber cement modulaire wandbaden. Zowel boven- als ondergronds te plaatsen. De panelen zijn verkrijgbaar in de maten 100x120x10 cm en 80x150x10 cm en wegen 72 kg per stuk.

De kant-en-klare panelen worden geplaatst op de betonnen vloer, waarna de inbouwdelen en de folie aangebracht worden. De panelen zijn eenvoudig te plaatsen en hebben de veerkracht en veelzijdigheid van ijzer en gewapend beton.

Gardipool
Houten zwembaden welke eenvoudig te installeren zijn boven de grond. Deze unieke gebrevetteerde zwaluwstaart verbindingen zorgen ervoor dat de panelen makkelijk te stapelen zijn.

De randen zijn zodanig verstevigd dat men zonder problemen op de randen kan zitten of staan. De baden zijn in verschillende modellen en hoogtes te verkrijgen.

Polyfaser
Een kant-en-klaar zwembad gemaakt van polyester versterkt met glasvezel, welke af fabriek meteen bij u thuis afgeleverd wordt door Polyfaser zelf vanuit Italië.

De baden zijn in verschillende modellen verkrijgbaar en Polyfaser biedt 20 jaar garantie op de waterdichtheid van de kuip.

Metalen wand baden
De ronde of ovale metalen wand baden.  Opgebouwd uit een vuurverzinkte, gelakte staalwand.

Een populair zwembad met een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Na het plaatsen van de metalen wand, wordt het bad voorzien van de inbouwdelen en de foliezak.