• 0
    Cart

Zwembad renovatie

Verleng de levensduur van uw zwembad

Wij van Zwembad Centrum Roosendaal zijn een bedrijf gespecialiseerd in onder andere zwembad renovatie. U kunt bij ons terecht voor de renovatie, aanschaf, installatie en onderhoud van zwembaden, whirlpools en sauna- en infraroodcabines.

Wat houdt zwembad renovatie in?

Uw zwembad kan toe zijn aan een renovatie. Met een renovatie van Zwembad Centrum Roosendaal verlengt u de levensduur van uw zwembad. Het soort renovatie en de grootte van de renovatie hangt af van de staat van uw zwembad. Elk zwembad is uniek en het renoveren van een zwembad is dan ook maatwerk. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het opnieuw bekleden van de wanden met (gewapend) folie
  • Het opnieuw bekleden van de vloer
  • Het plaatsen van nieuwe inbouwdelen zoals een nieuwe pomp of een nieuw filter
  • Het installeren van een automatische pH/pX regeling
  • Isoleren
  • Het plaatsen van onderdelen zoals trappen in uw zwembad

De aanpak van een zwembad renovatie

Voor we beginnen met de zwembad renovatie, verdiepen wij ons in uw eisen en wensen voor de renovatie van het zwembad. Ook controleren wij de status van het zwembad aan de hand van een uitgebreide checklist op gebreken, slijtage en energieverbruik. We vergelijken de oude onderdelen met de nieuwste technieken en zetten voor u op een rijtje wat mogelijk verbeterd zou kunnen worden. Vervolgens kunnen wij u voorleggen hoe we de renovatie aan willen pakken, wat het ongeveer zal kosten en wanneer de renovatie plaats kan vinden.

Bij Zwembad Centrum Roosendaal bent u verzekerd van een goede voorbereiding, heldere afspraken, duidelijke communicatie en een snelle en goede afwikkeling van uw renovatie. Wij bespreken het bouwproces uitgebreid met u door. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Zwembad Centrum Roosendaal

Naast zwembad renovatie bieden wij van Zwembad Centrum Roosendaal u ook andere diensten. Bijvoorbeeld de aanschaf, aanleg en het onderhoud van uw zwembad. U kunt bij ons ook terecht voor de installatie van zwembaden, whirlpools en sauna- en infraroodcabines.

Zou u graag nog wat meer informatie willen over zwembad renovatie? Neem dan nu contact met ons op.